Bold drinks løvens hule

Bold Drinks i Løvens Hule: Et kickass comeback | IVH

Lasse Søkilde fortæller en medrivende historie om Bold Drinks. Da kameraerne slukkes, så udspiller der sig et større drama.

Ny energidrik høster Løve-kapital efter stærkt comeback

Ny energidrik høster Løve-kapital efter stærkt comeback | BOLD Drinks

4. mar. 2021 — Med Christian Arnstedt og Jesper Buch i ryggen forventer CEO i BOLD Drinks Lasse Søkilde at ramme godt 6,5 mio. kroner i omsætning i 2021.

For første gang nogensinde har et pitch, der i første omgang måtte forlade Løvens Hule uden en investering, gjort comeback. I aftenens afsnit kunne BOLD Drinks således gå derfra med Jesper Buch og Christian Arnstedt som nye investorer – og 666.667 kroner at arbejde videre med.

23-årige Lasse fik uventet comeback i Løvens hule – DR

23-årige Lasse fik uventet comeback i Løvens hule – men så gik alt galt | Kultur | DR

18. aug. 2021 — Han er manden bag iskaffe-firmaet Bold Drinks og ved om nogen, at et “ja” fra løverne kan være alt andet end en badeferie.

Kaffe-iværksætter Lasse Søkilde fik vendt et nej til et ja i ‘Løvens hule’. Alligevel har Jesper Buchs “comeback kid” været hårdt presset.

Løvens Hule: Sæson 6 – Comeback kids og iskold kaffe | DRTV

4. mar. 2021 — Løverne får besøg af gamle kendinge i hulen. Men bliver det gengældelsens glæde for løverne, eller ender det med salte tårer fra Lasse og …

Løverne får besøg af gamle kendinge i hulen. Men bliver det gengældelsens glæde for løverne, eller ender det med salte tårer fra Lasse og Adrian, der vil overbevise løverne om at investere i iskaffe. Udløber: 7. jan 2024

Løvens Hule-selskab efter rekordsalg: “Jeg er ikke i tvivl om, at …

Løvens Hule-selskab efter rekordsalg: “Jeg er ikke i tvivl om, at vi på den lange bane nok skal ramme en trecifret omsætning” — FødevareWatch

1. dec. 2021 — Med over en million solgte dåser med iskaffe slår iværksættervirksomheden Bold Drinks salgsrekord i 2021. Stifter forventer dog stadig en …

Med over en million solgte dåser med iskaffe slår iværksættervirksomheden Bold Drinks salgsrekord i 2021. Stifter forventer dog stadig en negativ bundlinje.

Drikkevarestartup henter over en halv million og får flere løver …

Drikkevarestartup henter over en halv million og får flere løver ombord — FødevareWatch

4. mar. 2021 — Efter at være gået tomhændet fra TV-programmet Løvens Hule, er der nu bid for iværksætterduoen bag energidriksselskabet Bold Drinks.

Efter at være gået tomhændet fra TV-programmet Løvens Hule, er der nu bid for iværksætterduoen bag energidriksselskabet Bold Drinks. To løver har købt en ejerandel i foretagendet, som er gået fra 39 til 900 forhandlere på under to år.

Hvad er der sket siden Løvens Hule? VI kan idag løfte sløret …

Iskaffeproducenter kendt fra Løvens Hule med ny storsatsning

20. sep. 2022 — Diogo Ferreira er ny ambassadør og blandt fire nye frontfigurer for BOLD Drinks cocktail satsning. Serieinvestor Jesper Buch og CEO i Blazar …

Iskaffeproducenter kendt fra Løvens Hule med ny storsatsning

Bold Drinks skåler i succes – DS Smith

Lasse Søkilde fra Bold Drinks blev landskendt som kaffe-iværksætteren, der fik vendt et nej til et ja i Løvens Hule. Siden da, er det kun gået fremad, og…

Bold Drinks skåler i succes – DS Smith

Kendt fra “Løvens Hule”: Hypet iskaffefirma sigter mod en trecifret millionomsætning

17. apr. 2021 — Virksomheden Bold Drinks ApS, der står bag den populære iskaffe af samme navn, gør klar til at indtage europæiske markeder.

Virksomheden Bold Drinks ApS, der står bag den populære iskaffe af samme navn, gør klar til at indtage europæiske markeder. En vækstrejse, der kræver yderligere kapital og massiv markedsføring.

Keywords: bold drinks løvens hule, løvens hule bold drinks