Restaurant take away corona
Corona-lukkede restauranter får nemmere ved at begynde …
Muligheden for at nyde den gode mad fra restauranter og caféer derhjemme er ikke noget nyt fænomen. Men i løbet af det seneste års corona-nedlukning er markedet …
Sådan har corona-tiden vendt op og ned på take-away markedet
Sådan har corona-tiden vendt op og ned på take-away markedet – Viden
Du kan roligt bestille take-away på Takeout.dk. Er der risiko for at blive smittet i gennem mad og fødevareemballage? Ifølge Sundhedsstyrelsen er det …
Nye niveauer for kvalitet og pris, burger-boom, smagen af Asien og de første ’Ghost Kitchens’. Det er nogle af de ændringer, som take-away markedet har medført i det seneste år under COVID-19. Få indsigt i her, hvad 2020 gjorde for take-away markedet.
Coronavirus info – Takeout.dk
Coronavirus info
7. mar. 2022 — De seneste års corona-restriktioner har overordnet set været hård ved restaurationsbranchen. Hos Restaurant Vildmose i Øster Hurup valgte de at …
Bestil Premium Takeaway!
Vækst under corona: Restaurant så muligheder i takeaway
15. mar. 2020 — Restauranter og barer i hele landet er begyndt at lancere take-away menuer og vin to-go for at kunne holde åbent under corona-epidemien.
HORESTA er en dansk brancheorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Den består af en brancheforening og en arbejdsgiverforening
Take-away: Corona får spisesteder til at tænke kreativt
Take-away: Corona får spisesteder til at tænke kreativt | Fagbladet 3F
Corona-guide: Disse lokale restauranter tilbyder nu takeaway i København. Skrevet den 8. december 2020 kl 14:18 Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt.
Restauranter og barer i hele landet er begyndt at lancere take-away menuer og vin to-go for at kunne holde åbent under corona-epidemien.
De her lokale restauranter tilbyder nu takeaway – MigogKBH
GUIDE: De her lokale restauranter tilbyder nu takeaway
På denne side kan du få et hurtigt overblik over, hvilke anbefalinger og tiltag, der gælder lige nu, i forbindelse med COVID-19.
GUIDE: De her lokale restauranter tilbyder nu takeaway
Råd og regler – Coronasmitte.dk
Råd og regler
15. mar. 2020 — Der kommer i øjeblikket kun ganske få gæster til spisestedet Baglokalet på Amager. Nu udvider de med take away og vinsalg for at få penge i …
På denne side kan du få et hurtigt overblik over, hvilke anbefalinger og tiltag, der gælder lige nu, i forbindelse med COVID-19.
Restaurant vil undgå corona-konkurs: Indfører take away og …
Det vigtigste for dem er at fylde deres restauranter med gæster frem for at udvikle en takeaway-afdeling. I den forbindelse har corona-krisen ikke kun …
Pop-up, pop-ind eller pop-ud? Innovation på Aalborgs …
Pop-up, pop-ind eller pop-ud? Innovation på Aalborgs madscene under og efter corona | Dansk Kyst- og Naturturisme
Begrænsninger og restriktioner i kølvandet af corona-krisen har tvunget restauranter og caféer til at tænke nyt og kreativt for at få forretningen til at løbe rundt. Artiklen giver et par konkrete eksempler fra Aalborg, der har taget udgangspunkt i ”pop-up, pop-ind eller pop-ud”.
Danskerne har brugt flere penge på take away under corona
Danskerne har brugt flere penge på take away under corona – især to kategorier stikker af
Take away-platformen Hungry har oplevet en markant forøgelse i antallet af bestillinger under coronapandemien – og det er ikke kun antallet, men også værdien af ordrerne, der er steget.
Keywords: restaurant take away corona