Sindsrobønnen tekst

Sindsrobønnen – Wikipedia, den frie encyklopædi

efter R Niebuhr — Man be- gyndte ifølge Bill Wilson rutinemæs- sigt at tilføje bønnen til de tekster, man sendte ud fra hovedkontoret. Siden er bønnen blevet en uundvær- lig del …

Sindsrobønnen

Sindsrobønnen. Gud – giv mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting, jeg kan, og visdom til at se forskellen.

Afslutningsbøn Sindsrobønnen – ACA

17. jan. 2022 — Første gang Sindsrobønnen optræder i Anonyme Alkoholikere, er i 1942, … at tilføje bønnen til de tekster, man sendte ud fra hovedkontoret.

Sindsrobønnen – Anonyme Alkoholikere

Sindsro-Bønnen. Gud, giv mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan, og visdom til at se forskellen.

Sindsro-Bønnen – Haraldskirken

Sindsro-Bønnen | Haraldskirken

Servicearbejde i Nar-Anon · Koppen rundt · Tekster · Nar-Anon Familiegruppen · Spørgsmål til dig som vil vide om du er medafhængig.

Sindsro-bønnen – Nar-Anon

www.nar-anon.dk – Sindsro-bønnen

Sindsrobønnen. (Gud) Giv mig sindsro,. Til at acceptere de ting,. jeg ikke kan ændre. Mod til at ændre de ting …

Sindsrobønnen og hvordan jeg bruger den v. psykolog Birgitte …

Sindsrobønnen og hvordan jeg bruger den v. psykolog Birgitte Sølvstein

Er gået en del sagn om. Tyske AA’ere hævdede med bestemthed, at den var af en preussisk teolog ved navn Reinhold Niebuhr (1892-1971), som har vist sig at være …

Sindsrobønnen er brugt af mange, og når den virker, så er det først og fremmest, fordi den hjælper os med at slippe kontrollen og minder os om…

Sindsrobønnen – 12stepping

Sindsrobønnen | 12stepping

… det jeg kan og visdom til at se forskellen. Flot wallsticker tekst. … Sindsrobønnen – wallsticker fra NiceWall.dk Giv mig sindsro vægklistermærke.

Sindsrobønnens oprindelse Er gået en del sagn om. Tyske AA’ere hævdede med bestemthed, at den var af en preussisk teolog ved navn Reinhold Niebuhr (1892-1971), som har vist sig at være amerikaner, der vistnok aldrig har sat sine ben i Tyskland men nok havde tyske aner. Så tilskrev man den en tysk digter Christoph i Schwaben,

Giv mig sindsro – Wallstickers

Giv mig sindsro Wallsticker • Flot tekst med Sindsrobønnen • Køb her

Sindsrobønnen. Giv mig sindsro til at acceptere hvad jeg ikke kan ændre. Mod til at ændre det jeg kan og visdom til at se forskellen. Flot wallsticker tekst.

Keywords: sindsrobønnen tekst